
Om Godt og Hjemmelaga!
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer26. mars, 2025
Er du glad i mat med mye smak? Denne gryta her er magisk god!
Bruk kylling lårfilet fremfor bryst, det har en helt annen tekstur og smak på kjøttet!
En stor favoritt her som lages igjen og igjen.
4 porsjoner
Kutt opp alle grønnsakene i biter/skiver og finhakk chili og hvitløk
Del sitrongress i fire og bank lett på de så de gir mest mulig smak
Del kylling lårfilet i 3 eller 4 biter
Stek kyllingen raskt på middels høy varme i smør til den blir gyllen. Ikke skjær av fettet - dette blir borte i stekingen. Legg til side
Stek løk, chili og hvitløk 1-2 minutter og ha i sitrongress.
Ha over red curry paste og la alt steke sammen 2 minutter
Hell over kokosmelk, kraft og kylling og la det koke i ca 5 minutter
Deretter tilsetter du paprika, ananas, squash, soyasaus, brunt sukker og fishsauce- smak til med lime, salt og pepper.
La alt småkoke ca 15 minutter
Plukk ut sitrongress - strø over peanøtter og bladpersille evnt koriander og server med et par lime båter.
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer