
Om Godt og Hjemmelaga!
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer2. juli, 2025
Hva får du om du blander verdens beste med en av våre mest populære kaker?
Jo nemlig verdens ALLER beste;)
Den gule kremen fra Klo kaka passet perfekt på denne.
Dette var ikke bare godt det var rett og slett himmelsk!
Verdens beste er jo en nydelig kake i seg selv, men med litt andre smaker fra krem og bær så ble det en helt ny kake.
Lurer du på hva du skal bake ved neste anledning - ja da har du min varmeste anbefaling her!
1 Stk
Pisk smør og sukker til bunnen hvitt.
Tilsett resten av ingrediensene og bland godt.
Bre det utover et stekebrett med bakepapir
Pisk eggehviter og sukker til marengs.
Fordel det utover bunnen og ha over hakkede mandler.
Stekes på 200 grader midt i ovn ca 15 minutter
Avkjøles og deles i to.
Deretter lager du klo kremen - start med å smelte smør.
Bland sammen plommer, sukker og kremfløte i en kjele og kok opp under omrøring på middels varme til kremen tykner. Rør hele tiden
Når alt er avkjølt blander du inn smøret i kremen - rør godt.
Bre den over den avkjølte bunnen - den ene halvparten
Pisk kremfløte og vaniljesukker til luftig krem og bre over den gule kremen.
Legg den andre halvdelen av kaka over og pynt gjerne med litt jordbær og kiwi
Bunnen og den gule kremen kan fint lages dagen før
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les merKaker
Søt bakst
Brød og rundstykker