Om Godt og Hjemmelaga!
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer20. oktober, 2025
Dessert
Kjøper du fortsatt vaniljesaus?
Slutt med det - dette er en super enkel variant som ikke får slått feil.
Perfekt til sjokoladepudding, eplekake eller friske bær.
1 porsjoner
Start med å skille eggeplommene fra hviten. Om du ikke skal bruke hviten med en gang kan den fint fryses.
Ha alt i en kjele og varm opp på middels varme under omrøring til du synes den er passe tykk
Når du synes den er tykk nok ta den vekk fra platen og avkjøl- mens du fortsatt rører til den er nesten helt avkjølt. Dette for at den ikke skal brenne seg i bunn
Hell over på en liten mugge og sett i kjøleskapet
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les merKjøttretter
Tilbehør
Dessert
Pasta